Hästefjordens Fibernät
Hästefjordens Fibernät Ekonomisk förening. Org-nr: 769625- 5707

Med stöd från Europeiska Jordbruksfonden

 

Erbjudande till medlemmar från Swedbank

Swedbank vill stötta fiberutbyggnaden i Vänersborgs kommun och kommer med följande erbjudande! 

erbjudande-till-medlemmar-i-hastefjordens-ek-for-vanersborg.docx

Välkommen

Välkommen till www.hastefjordensfiber.se.

Fullmakt stämma 2017-05-18

Fullmakt

 

Överlåtelseavtal

Överlåtelseavtal

 

Nyheter

 

 

Beställa tjänster via portalen 2016-10-14

Det går för tillfället ej att beställa tjänster via portalen. Denna öppnar inom kort. Anledningen är att vi inte har lämnat över kundlistan (medlemslistan) till Open Universe då vi haft frågor som varit obesvarade. Nu är alla avtal signerade och inom kort finns vi på Portalen. Däremot kan man se erbjudanden som finns enligt inlägget från 16/9 nedan. För att beställa gruppavtal så görs det för västra sidan på det erbjudandet vi sände ut till er på posten. Det är fortsatt möjligt att beställa det för väst.

För östra sidan är det ännu inte möjligt att beställa grupperbjudande, men det kommer att bli det inom kort. Vi räknar med att gå ut med erbjudandet till er vecka 45 eller vecka 46. Detta beroende på hög arbetsbelastning på styrelsen med driftstarten av västra sida. Vi kommer också troligen lära oss en del av den driftstarten som kommer östra sidan till del. För att göra starten smidig så har vi valt att göra så här. En sak i taget...

Det är också så att varken Bredbandsbolaget eller Open Universe kan svara på frågor just nu då vi håller våra avtal stängda för tillfället.

Ha lite tålamod en liten stund till så kommer vi snart igång! Vi meddelar på hemsidan och facebook när vi öppnar portalen.

22 nov 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)