Hästefjordens Fibernät
Hästefjordens Fibernät Ekonomisk förening. Org-nr: 769625- 5707

Med stöd från Europeiska Jordbruksfonden

 

Erbjudande till medlemmar från Swedbank

Swedbank vill stötta fiberutbyggnaden i Vänersborgs kommun och kommer med följande erbjudande! 

erbjudande-till-medlemmar-i-hastefjordens-ek-for-vanersborg.docx

Välkommen

Välkommen till www.hastefjordensfiber.se.

Fullmakt stämma 2017-05-18

Fullmakt

 

Överlåtelseavtal

Överlåtelseavtal

 

Nyheter

 

 

Försenad driftstart 2016-10-27

Vi måste meddela att driftstarten är skjuten på framtiden. Tyvärr kan ”liten tuva stjälpa stort lass”. Allt var på plats för driftstart i början på november på etapp ett, västra sidan. Den 24/10 skulle ingående fiber levereras. Tyvärr har inte detta kunna göras.

Open Universe som är vår kommunikationsoperatör har i god tid beställt arbetet av Skanova. Skanova har inte fått alla tillstånd man behöver för att gräva fram fibern i tid. Det byggs väldigt mycket fibernät runt om i Sverige just nu och tillståndshantering tar mycket längre tid än normalt

Föreningen har kraftfullt reagerat på detta mot Open Universe och kräver svar och åtgärd snarast för att lindra effekterna av den uteblivna fibern.

Open Universe och Skanova har ett möte om den uppkomna situationen inom de närmaste dagarna och vi avvaktar med spänning utfallet av det mötet.

I dagsläget räknar vi inte med driftstart av någon del av nätet under 2016. Nytt preliminärt datum räknar vi med att ha inom de närmaste veckorna.

Styrelsen beklagar detta djupt och hoppas ni har förståelse för den uppkomna situationen. Vi jobbar febrilt med att få igång nätet så snart som möjligt och kommer fortlöpande lägga ut ny information här på hemsidan / Facebook.

 

Erik Dahlbom - ordförande  

22 nov 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)