Hästefjordens Fibernät
Hästefjordens Fibernät Ekonomisk förening. Org-nr: 769625- 5707

Med stöd från Europeiska Jordbruksfonden

 

Erbjudande till medlemmar från Swedbank

Swedbank vill stötta fiberutbyggnaden i Vänersborgs kommun och kommer med följande erbjudande! 

erbjudande-till-medlemmar-i-hastefjordens-ek-for-vanersborg.docx

Välkommen

Välkommen till www.hastefjordensfiber.se.

Fullmakt stämma 2017-05-18

Fullmakt

 

Överlåtelseavtal

Överlåtelseavtal

 

Nyheter

 

 

Några ord från vår ordförande Erik

Erik har ordet.

Härligt, nu närmar sig möjligheten att söka bidrag och vi kör på för fullt!
För tillfället har styrelsen minst ett möte i veckan. Igår gjorde vi klart vårt anbudsunderlag som vi kommer att använda för upphandlingen av fibernätet.  Anbudsunderlaget är på drygt 20 sidor och innehåller massvis med information.

Mycket tid har lags ned på kartbilden, nu börjar det klarna hur fiberkabeln kommer att dras. Men självklart måste berörda markägare få säga vad de tycker. Inom någon vecka kommer vi kunna presentera en ungefärlig bild av hur kabeln kommer att dras på vår hemsida. I samband med detta lägger vi också ut avtalstexten för markägaravtalet. Avtalet vi använder bygger på ett avtal som LRF konsult gjort för fibernätsföreningar. Jag tror att vi kan känna oss trygga i att både markägare och fiberförening skyddas i avtalet. Efter att vi lagt ut detta på hemsidan kommer vi också försöka göra några träffar i vårt område. Då kan vi diskutera dragningar av ledning och frågor om markägaravtalet.  Håll ögonen här på hemsidan för fortsatt information i frågan.

Idag har Vänersborgs Kommun meddelat att vi är kommunens största fiberförening! Kul att så många har gått med och vi närmar oss nu 340 anslutningar! Men, har du ännu inte gått med? Vi kanske fortfarande kan lösa fiberanslutning för dig. Sänd mig ett mejl så tittar vi om vi kan få in även dig i fibergemenskapen.

Jag vill slutligen rikta ett tack till alla frivilliga, värvarna, styrelsemedlemmarna och de adjungerade medlemmarna för ett storartat jobb.

Tillsammans kommer vi inte bara bygga Vänersborgs största fibernät, utan självklart också det bästa.

Erik Dahlbom
Ordförande

ordforande@hastefjordensfiber.se

 

21 aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)