Hästefjordens Fibernät
Hästefjordens Fibernät Ekonomisk förening. Org-nr: 769625- 5707

Med stöd från Europeiska Jordbruksfonden

 

Erbjudande till medlemmar från Swedbank

Swedbank vill stötta fiberutbyggnaden i Vänersborgs kommun och kommer med följande erbjudande! 

erbjudande-till-medlemmar-i-hastefjordens-ek-for-vanersborg.docx

Välkommen

Välkommen till www.hastefjordensfiber.se.

Fullmakt stämma 2017-05-18

Fullmakt

 

Överlåtelseavtal

Överlåtelseavtal

 

Nyheter

 

 

Nu Jobbar vi vidare

Ja nu jobbar vi vidare. Äntligen börjar vi se lite ”livstecken” i bidragssidan. Vi kommer inom kort kunna revidera vår bidragsansökan. Man lade i början på september ut en ansökan som vi fyllde i och sände in, men senare meddelade man att man inte ställt rätt frågor i underlaget. Nu är det mesta rätt formulerat och vi sänder in en uppdaterad ansökan om bidrag. Inget nytt datum för bidragsbeslut finns ännu och vad vi vet med säkerhet är att det kommer beslut under året…

 

Vi har fått in anbud på vårt arbete med fibernedläggningen från fyra företag. De som lämnat in anbud är SLL, Eltel, Empower och Bynet. Anbuden är ganska lika och vi sitter för tillfället och jämför dem. Prislappen för Fiber är inte klar, men en indikation kommer inom någon månad.

 

Det viktigaste arbetet fortsätter med att få fler medlemmar inom vårt område. Det enklaste sättet att få ett billigt fibernät är att få med så många som någonsin möjligt. Är din granne med?

 

Förra verksamhetsåret blev ”billigare” än vad vi tänkt oss. Projekteringen betalade Vänersborgs kommun, det gjorde att vi hade pengar över i kassaburken inför nyår. För att planera vår ekonomi så gott vi kunde köpte vi in frimärken och massa stakkäppar för att staka ut vårt nät. Käpparna hämtade vi några dagar före julafton, de ligger lastade på min kärra. Är det någon som har plats att förvara dem torrt till dess vi skall använda dem får ni gärna höra er till mig.

 

Inom några veckor kommer det en kallelse till årsstämma och också en faktura för medlemskap för 2015.

 

Väl mött, i år börjar vi gräva!

Erik Dahlbom - ordförande

ordforande@hastefjordensfiber.se

27 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)