Hästefjordens Fibernät
Hästefjordens Fibernät Ekonomisk förening. Org-nr: 769625- 5707

Med stöd från Europeiska Jordbruksfonden

 

Erbjudande till medlemmar från Swedbank

Swedbank vill stötta fiberutbyggnaden i Vänersborgs kommun och kommer med följande erbjudande! 

erbjudande-till-medlemmar-i-hastefjordens-ek-for-vanersborg.docx

Välkommen

Välkommen till www.hastefjordensfiber.se.

Fullmakt stämma 2017-05-18

Fullmakt

 

Överlåtelseavtal

Överlåtelseavtal

 

Nyheter

 

 

Stämma 2015

HEJ!


Snart är det dags för stämma, och med det beslut om vi tillsammans skall bygga ett fibernät nu under hösten. Styrelsen har arbetat fram en framkomlig väg för vårt bygge. Detta presenteras närmare i vårt förslag som du finner (under fliken dokumentation) bland stämmo-handlingarna (bilaga 2) läs igenom det och alla andra handlingar för stämman. Tänk också igenom om du vill vara med och bidra med insatsbeloppet som krävs och med det få ett förstklassigt fibernät ända hem till dig. Under stämman kommer vi förhoppningsvis komma till ett klokt beslut i frågan och vi kan börja bygga under sommaren. Föreningen har idag ca 340 medlemmar, alla har rösträtt. Det gör att vår lokal inte klarar av mer än en person per medlemskap. Medföljande får komma in i kyrkan om plats finns när stämman öppnar. Vi måste ge plats åt alla som har rösträtt.

 Vi saknar fortfarande hjälp med att sköta insläppet i kyrkan. Anmäl dig gärna omgående till [javascript protected email address] Vill du veta vad det innebär kolla under ”hjälp till” här på sidan.

Handlingar till stämman finner du under fliken ”dokumentation” Valberedningens förslag finner du tyvärr inte här ännu. Detta beroende på att valberedningen fortfarande sliter sitt hår med att finna några till för ”världens roligaste styrelsejobb” Är du pigg på att hjälpa till här hör av dig till Thomas rotenas-bygg@telia.com eller Sune sune.larsson@ftvbg.s

 Med detta vill jag bara önska alla medlemmar välkomna till Frändefors kyrka den 20 april för en förhoppningsvis historisk stämma i Hästefjordens fibernät.

 

Erik Dahlbom
ordförande

 

31 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)