Hästefjordens Fibernät
Hästefjordens Fibernät Ekonomisk förening. Org-nr: 769625- 5707

Med stöd från Europeiska Jordbruksfonden

 

Erbjudande till medlemmar från Swedbank

Swedbank vill stötta fiberutbyggnaden i Vänersborgs kommun och kommer med följande erbjudande! 

erbjudande-till-medlemmar-i-hastefjordens-ek-for-vanersborg.docx

Välkommen

Välkommen till www.hastefjordensfiber.se.

Fullmakt stämma 2017-05-18

Fullmakt

 

Överlåtelseavtal

Överlåtelseavtal

 

Nyheter

 

 

Vi byter grävbolag - typ. 2016-04-07

För att vara exakt så har Eltel som är vår totalentreprenör hyrt in ett bolag som heter Clifton som har ansvaret för att allt gräv och plöjarbete blir gjort. Clifton hyr i sin tur in olika grävbolag. Vi har haft ett bolag som heter Klagerödsgräv hos oss. Nu byts de ut mot LAB.

Klageröd som är från Bullaren har haft långa resor för att arbeta i vårt område och flyttar sig till annat jobb. Det är tråkigt då samarbetet med Klageröd har varit bra och de har jobbat mycket professionellt. I förhållande till grävd sträcka har det varit väldigt få fel på det som gjorts och arbetet har flutit på riktigt bra. Min uppskattning är att vi grävt/plöjt ca 4 mil och under dessa 40.000 meter så har det gått galet på kanske totalt 25 ställen. 15 utav dessa beror på felutsatta dräneringar, vatten, el eller liknande som inte legat där markägaren, vi eller kabelutsättaren sagt. Styrelsen är mycket glada för det goda resultat som vi haft och den professionella hanteringen som Klageröds gräv haft på arbetet. Vi riktar ett stort tack och ett lycka till i fortsättningen till Thomas och Andreas på Klagerödsgräv.

De saker som behöver rättas till i det västra området kommer rättas till av lokala entreprenörer, som redan är igång med detta arbete.

På grund av bytet av entreprenör har arbetet legat nere några dagar, men idag påbörjade de nya att gräva ett litet stycke vid Lönnebergshage som inte blivit gjort. På fredag kommer representanter för LAB och från fiberföreningen träffas på det östra området och vi påbörjar arbetet där snarast därefter. 

Men självklart gäller det samma nu som alltid när man bygger. Det kommer bli lite lera på vägar, det kommer synas att det varit grävmaskiner i farten. Självklart. Men det läker snabbt. Där jag bor grävdes det i slutet av 2015. Jag ser inte mycket av detta arbetet längre. Det här kommer bli kanon!

Erik ordförande

22 nov 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)